News Flash:

Metoda borcanului iti asigura toti banii de care ai nevoie

2 Februarie 2018
985 Vizualizari | 0 Comentarii
metoda borcanului

Vrei sa iti administrezi banii mai eficient, astfel incat sa nu ramai niciodata fara fonduri? Metoda borcanului te va ajuta cu siguranta. Aceasta metoda este eficienta atat pentru bugetul personal, cat si pentru cel al familiei. Metoda borcanului iti asigura toti banii de care ai nevoie.

Tot ce trebuie sa faci este sa imparti banii pe care urmeaza sa ii cheltui in sase borcane, conform imaginii si indicatiilor de mai jos. Fiecare borcan iti va asigura una dintre sferele vietii care necesita cheltuieli.

1. Borcanul pentru cheltuieli de baza (55% din buget)
Banii din acest borcan vor acoperi cheltuielile zilnice si facturile. Aici intra costurile pentru chirie, intretinere, transport si mancare.

2. Borcanul pentru distractie (10% din buget)
Poti cheltui acesti bani pe lucruri de care nu ai nevoie regulat. Ii poti pastra pentru o vacanta, pentru a cumpara bilete la un concert sau pentru a savura o sticla de vin bun la o ocazie speciala. Ii poti cheltui dupa pofta inimii.

3. Borcanul pentru economii pe termen lung (10% din buget)
Banii din acest borcan iti vor garanta independenta financiara pe viitor. Ii poti folosi pentru investitii, astfel incat sa ai o sursa pasiva de venit. Nu ar trebui sa ii cheltui pana nu obtii independenta financiara completa. Chiar si in aceasta situatie, cheltuie din ei numai pentru a obtine mai mult din venituri pasive.

4. Borcanul pentru educatie (10% din buget)
Banii din acest borcan sunt destinati dezvoltarii personale si profesionale. Investeste in tine si cumpara-ti materiale care sa te ajute sa te dezvolti sau inscrie-te la cursuri utile folosind acesti bani.

5. Borcanul pentru rezerve (10% din buget)
Foloseste acesti bani pentru achizitii majore, precum un televizor, un abonament anual la sala de fitness sau poate chiar o masina. Este un fond de rezerva pe care merita sa il alimentezi constant.

6. Borcanul pentru cadouri (5%)
Poti folosi acesti bani pentru a cumpara cadouri celor dragi cu ocazia aniversarilor, nuntilor si a altor evenimente fericite. Poti, de asemenea, sa donezi din acesti bani pentru o cauza nobila.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005191 (s)