News Flash:

Mesajul jurnalistei siriene inainte de a fi ucisa de jihadisti

6 Ianuarie 2016
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
ziarista siria
Gruparea jihadista Stat Islamic a ucis o jurnalista pe care a acuzat-o de spionaj, au informat surse din cadrul activistilor sirieni, care au confirmat moartea jurnalistei.

Ruqia Hassan posta frecvent pe blogul ei informatii despre viata cotidiana a locuitorilor din fortareata siriana Raqa, care fusese cucerita de jihadisti.

Femeia posta frecvent, sub pseudonimul Nissan Ibrahim, informatii despre ceea ce se petrecea in oras si despre faptul ca acesta devenise tinta loviturilor aeriene ale coalitiei antijihadiste, potrivit Daily Mail.

Ultimul mesaj al jurnalistei postat pe Twitter dateaza din data de 21 iulie 2015. Este mai degraba un protest fata de cenzura siriana care viza in special presa si anumite informatii considerate ca fiind de spionaj, mai scrie publicatia britanica.

"N-ai decat sa tai internetul, porumbenii nostri mesageri nu se vor plange", a fost ultimul mesaj al  Ruqiei Hassan. Nu se cunoaste data exacta a mortii sale, iar familia ei a fost anuntata in urma cu trei zile ca Ruqia a fost gasita vinovata pentru spionaj, mai scrie aceeasi publicatie.

ruqia hassan raqa jihadisti nissan ibrahim twitter spionaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005975 (s)