News Flash:

Mesajul incredibil al politistului Marian Godina dupa demisia lui Petre Toba

2 Septembrie 2016
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
marian godina
Marian Godina a postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne un raspuns la mesajul pe care Petre Toba l-a transmis angajatilor MAI, politistul precizand ca singurul lucru bun pe care l-a facut in mandatul de ministru a fost sa demisioneze.
"Ce de lucruri faine ati facut!!! Numai reusite. Daca va intereseaza parerea unui agent, direct din strada, va spun eu ce am simtit: nimic! Cred ca singurul lucru bun al mandatului l-ati facut astazi. Sa traiti!", a scris Marian Godina.
Reactia politistului a venit dupa ce Petre Toba a postat pe pagina a Facebook a ministerului pe care l-a condus un mesaj adresat angajatilor institutiei in care le multumeste acestora pentru colaborare, trecand in revista inregistrate de ministerul pe care l-a condus, sustinand si ca a fost atacat permanent, din primele zile de mandat, din motive politice.
"Prin activitatea desfasurata in aceasta perioada, Ministerul Afacerilor Interne si-a adus o contributie majora la faptul ca astazi, Romania este recunoscuta ca un stat sigur, factor de stabilitate si securitate la nivel regional si nu numai. Dar cel mai important lucru este faptul ca toate aceste realizari nu se regasesc doar in analize si statistici, ci sunt percepute in mod direct de catre cetateni, cel mai important barometru de evaluare a activitatii unei institutii", sustine Petre Toba.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005831 (s)