News Flash:

Mesajul cutremurator postat de sotia lui Ioan Gyuri Pascu

4 Octombrie 2016
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu
La o saptamana de la moartea lui Ioan Gyuri Pascu, fosta sa sotie a dat publicitatii un mesaj tulburator in care dezvaluie, printre altele, ca artistul isi pierduse increderea in medici in urma unor episoade dureroase petrecute in familia sa.

In paralel, continua ancheta, iar procurorii au inceput audierile in dosarul de omor. Luni, l-au chemat la discutii pe primul dintre medicii care au ajuns in casa artistului, dar si pe soferul de laAmbulanta. Acestia au explicat, in detaliu, ce au facut in noaptea fatidica.

Daniela Maria Marin, fosta sotie a lui Gyuri Pascu, a dezvaluit luni pe blogul sau ca atunci cand a ajuns primul medic, artistul se simtea mai bine.

"Dar, cand a venit dumneaei, Gyuri isi revenise complet. Chiar am si zis ca e ca in sala de asteptare la stomatologie cand, de frica, nu te mai doare nimic. Nici macar ceea ce denumea atac de panica nu a avut loc in prezenta doamnei doctor. I-a explicat ce simtea, i-a raspuns la intrebari… Chiar ma uitam cu speranta ca atunci parca uitase de panica complet. Si dupa ce am condus-o la poarta si-apoi m-am intors, Gyuri era bine. (...) Nu stiu daca s-ar fi putut salva, nu stiu daca isi dorea sa fie salvat, (...)", a scrie Daniela Marin.

Femeia vorbeste si despre faptul ca artistul isi pierduse increderea in sistemul sanitar si dupa ce ai lui au avut mult de suferit din cauza unor culpe medicale. Daniela Maria Marin va ajunge in urmatoarele zile si in fata procurorilor, unde va da o declaratie completa. Audierile insa in dosarul mortii lui Gyuri au inceput de luni.

Medicul si ambulantierul au stat mai bine de o ora in fata procurorilor. Fiecare dintre ei a explicat pas cu pas, intr-o declaratie, ce a facut in noaptea in care au ajuns la casa artistului.

Apelul a anuntat o urgenta de cod verde, altfel spus nu era un caz grav. Doctorita a intrat singura in casa si a stat de vorba cu pacientul. Ea le-ar fi spus anchetatorilor ca, nefiind o urgenta, a lasat aparatul EKG in masina, urmand sa il ceara in situatia in care era necesar. Dupa ce l-a consultat pe Gyuri Pascu, a decis ca nu era cazul sa ii faca electrocardiograma. Explicatii a dat si soferul ambulantei, insa omul nu a putut sa vina cu prea multe informatii, pentru ca a stat in masina.

Iar in acelasi dosar va fi chemat si cel de-al doilea echipaj care a ajuns cu intarziere. Practic, un echipaj SMURD a sosit inainte, cu toate ca fusese solicitat mai tarziu. De altfel, aceasta intarziere este investigata administrativ si de comisia interna a Serviciului de Ambulanta.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, 26 septembrie, in locuinta fostei sotii, cel mai probabil in urma unui infarct miocardic. Artistul se simtise rau toata ziua, iar medicul care a venit la primul apel a decis ca este vorba despre un atac de panica. In doua ore insa, Gyuri inceta din viata. Acum, o serie de anchete administrative si una penala incearca sa stabileasca ce s-a intamplat.

ancheta audierile ambulanta gyuri pascu gyuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005888 (s)