News Flash:

Mesajul cutremurator al tatalui Dorei Tarziu, fata ucisa de smecherul cu BMW

8 Aprilie 2015
2562 Vizualizari | 1 Comentarii
Parintii unei fete de 16 ani din Timisoara, aflata in moarte cerebrala dupa ce a fost calcata de un bolid condus de un barbat de 22 de ani, au acceptat sa ii doneze organele, scrie voceatimisului.ro. „Sper ca jertfa ei sa fie de ajutor pentru alti copii, sa stiu ca traieste prin altii'', a spus indurerat tatal fetei care se numea Dora Tarziu. Autorul, care a fugit de la locul accidentului, se filmase, cu ceva timp in urma, conducand cu 180 km/h intr-o localitate din Anglia si de abia isi recuperase permisul dupa alte abateri la volan.
Dora Tarziu a fost adusa joi noaptea la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara, in coma profunda, dupa ce fusese accidentata in localitatea Cenad.
Luni seara, Dora a intrat in moarte cerebrala, fiind tinuta in viata doar de aparate, iar parintii fetei au acceptat sa o deconecteze si sa ii doneze organele.
Medici adusi special de la Bucuresti si Cluj-Napoca au prelevat organele fetei si le vor transplanta celor care au nevoie de ele. Stirileprotv.ro scrie ca rinichii Dorei vor ajunge, in functie de compatibilitate, la doi dintre cei sase pacienti selectati de doctorii de la Institutul de urologie si transplant renal din Cluj, iar ficatul va fi de asemenea donat.
''Sper ca jertfa ei sa fie de ajutor pentru alti copii, sa stiu ca traieste prin altii'', a declarat tatal Dorei Tarziu.
''Este o suferinta extraordinara si, abia dupa ce ei (n.r. familia) reusesc sa inteleaga acest lucru, abia atunci se pune problema prelevarii. Ei au fost de acord foarte repede cu prelevarea de organe, dar au dorit sa se consulte si cu prietenii, cunostintele si colegii fetei'', a declarat medicul Dan Ilincariu de la Spitalul Judetean Timisoara, scrie gandul.info.
Sofian Precup, barbatul care a accidentat-o pe Dora Tarziu, a fost plasat in arest la domiciliu de magistrati dupa ce a fugit de la locul accidentului, acestia considerand ca nu constituie un pericol social.

dora tarziu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)