News Flash:

Mesajul Cristinei Topescu pentru tatal sau aflat in suferinta: "Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta"

14 Mai 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
topescu

Realizatorul de televiziune Cristina Topescu a scris un mesaj de sustinere pentru tatal sau, comentatorul sportiv Cristian Topescu, care trece prin clipe grele la spital.
"Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie: nu te lasa, nu abandona! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde: ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !", si-a publicat gandurile Cristina Topescu. 

Fiica sa a scris despre tatal sau ca a fost intotdeauna trup si suflet alaturi de tara, "atat de mult, incat acum poate si asta il costa". 

"Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.
Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !", a afirmat fiica jurnalistului. 

Cristian Topescu, fostul comentator sportiv, se afla la internat la Spitalul Elias din Capitala dupa ce a fost adus de urgenta, marti, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Silvius Negoita, precizand ca jurnalistul nu se afla intr-o stare prea buna. Fostul comentator sportiv sufera de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

Cristian Topescu are 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind ales senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.


cristina topescu cristian topescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004901 (s)