News Flash:

Menopauza nu mai este o piedica pentru femeile care vor copii

10 Septembrie 2018
843 Vizualizari | 0 Comentarii
acid folic

Se vorbeste tot mai des în ultima perioada despre posibilitatea cafemeile aflate la menopauza sa devina mame. Apar tot mai multe tehnologii revolutionare în sanatate, care sfideaza tot ce am stiut pana acum despre legile naturii.

Mame la menopauza
Specialistul în infertilitate, dr. prof. Konstantinos Pantos din Grecia a sustinut zilele trecute o conferinta de presa în care anunta procedurile revolutionare ce vor fi aplicate în Romania pentru ca femeile aflate la menopauza sa poate naste copii.

„Urmeaza sa o aplicam în urmatoarele saptamani în Bucuresti, pentru ca ne propunem nu doar sa atragem aici, în Grecia, pacientii din Romania, ci si sa dezvoltam aceasta procedura în Romania, ceea ce va însemna o dezvoltare a turismului medical în Romania", a precizat prof. dr. Pantos.
 

„Procedura respectiva s-a întamplat si se întampla în Grecia. Femei din diferite tari au ajuns în Grecia si s-au obtinut rezultatele respective. (...) În Romania procedura trebuie sa fie acreditata, sunt niste lucruri care trebuie sa se întample pentru ca într-o tara o procedura sa fie folosita. (...) Toti avem interesul ca lucrurile sa mearga mai departe si eu zic ca or sa mearga destul de repede, pentru ca exista o colaborare foarte buna", a declarat un alt medic aflat la conferinta.

„Se preia sange de la femeia respectiva, se prelucreaza, este o anumita categorie de celule care se aleg si celulele respective sunt injectate pe ovare. Dupa cateva zile vedem cum raspunde femeia respectiva. S-a demonstrat ca o mica rezerva ovariana ramane în ovare si dupa ce femeia intra la menopauza si cu procedura respectiva activam rezerva respectiva, astfel încat sa putem sa obtinem o sarcina", a precizat Andreas Vythoulkas.


menopauza mame infertilitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005713 (s)