News Flash:

MEN: Reevaluarea ofertelor pentru noile manuale, finalizata. Editori: Frauda la sapte manuale

22 Septembrie 2014
699 Vizualizari | 0 Comentarii
MEN anunta ca a fost finalizata procedura de reevaluare a ofertelor de manuale pentru clasele I si a II-a, tinand cont de decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, in timp ce Federatia Editorilor continua sa reclame fraudarea licitatiei, in favoarea castigatorilor initiali.
La o saptamana de la inceperea anului scolar, scandalul noilor manuale scolare continua. Protagonistii acestuia sunt, si luni, Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si Federatia Editorilor din Romania (FER).
Astfel, intr-un comunicat remis MEDIAFAX, MEN anunta ca a fost finalizata, tinand cont de decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor din 10 septembrie, procedura de reevaluare a ofertelor de manuale scolare pentru clasele I si a II-a, in format print si digital, din cadrul licitatiei privind achizitionarea acestora, si ca va informa ofertantii.
Potrivit Ministerului Educatiei Nationale (MEN), reevaluarea facuta de Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) s-a realizat in baza legislatiei in vigoare privind licitatiile publice. Termenul de finalizare a reevaluarii a fost stabilit in maximum doua saptamani de la momentul publicarii deciziei. Mediafax.ro

a contestatiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0719 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011532 (s)