News Flash:

Membru al clanului Carpaci, trimis in judecata pentru incercarea de mituire a unui politist

4 Decembrie 2015
1535 Vizualizari | 1 Comentarii
politia locala1
Dosar penal si trimitere in judecata, asta a primit un membru al clanului Carpaci dupa ce a incercat sa mituiasca un politist, la Timisoara. Omul legii se ocupa de un dosar care avea ca obiect modificari fara autorizatie ale unei cladiri monument istoric.
Totul s-a petrecut in august 2014. Ioan Carpaci a mers la sediul Politiei Locale la Serviciul Disciplina in Constructii si Afisaj Stradal. Membrii clanului erau cercetati de oamenii legii de acolo pentru ca ar fi efectuat lucrari de constructii fara autorizatie la un imobil monument istoric amplasat in centrul Timisoarei, pe strada Colonel Enescu. Casa era trecuta pe numele unei membre a clanului, iar romii, spun politistii locali, ar fi spart mai multi pereti si au adus, in mare parte, modificari interioare imobilului, scrie tion.ro.
Ioan Carpaci a incercat sa ii ofere 50 de euro politistului care numai ce finalizase dosarul si urma sa il inainteze organelor de urmarire penala. Omul legii si-a anuntat insa superiorii, iar Carpaci a fost luat pe sus de oamenii legii in timpul unui flagrant.
Procurorii de la Tribunalul Timis au finalizat acum rechizitoriul si l-au trimis in judecata pe rom. Surse din cadrul politiei locale spun ca in acest moment in lucru sunt o multime dosare care ii vizeaza pe romii de matase din Timisoara care au efectuat lucrari de constructii fara autorizatie. Acestia urmeaza sa fie dati in primire in viitorul apropiat organelor de urmarire penala, adauga politistii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009731 (s)