News Flash:

Medicii ameninta cu greva generala. Ce reactie a avut ministrul Banicioiu

16 August 2015
1427 Vizualizari | 0 Comentarii
banicioiu
Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, arata, intr-o postare pe Facebook, ca se va intalni saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul si ministrul de Finante, pentru a gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor.
"Am observat, analizat si dezbatut problema salariilor medicilor si a personalului medical in fiecare zi de cand sunt la minister. Am vazut in aceste zile reactia medicilor si voi face tot posibilul ca meseria aceasta sa primeasca respectul cuvenit", scrie Banicioiu, sambata, pe reteaua de socializare.
El mai spune ca Ministerul Sanatatii a propus modificarea Legii Sanatatii pentru scoaterea medicului de sub statutul de functionar public.
"Ma voi intalni saptamana viitoare cu reprezentantii sindicatelor din sanatate si ai medicilor, dar si cu premierul Victor Ponta si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si sunt convins ca vom gasi solutii pentru majorarea veniturilor medicilor!", mai spune Banicioiu.
Peste 17.000 de medici au aderat la un grup de initiativa creat pe Facebook, in care discuta despre deblocarea situatiei salariilor mici din sistemul sanitar, dar si despre o posibila greva generala.
Grupul ‎"Medici gata de greva generala. Solicitam salarii decente!" numara peste 17.200 de membri, inregistrandu-se in permanenta membri noi.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006491 (s)