News Flash:

Meciul de rugby dintre Timisoara Saracens si Stade Francais a fost ANULAT din cauza terenului inghetat

15 Ianuarie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
rugby romania2
Meciul dintre echipele Timisoara Saracens si Stade Francais, care trebuia sa se dispute sambata, de la ora 14,00, pe Stadionul ''Dan Paltinisanu'', a fost anulat, a anuntat European Professional Club Rugby. 
''Din cauza prognozei de vreme nefavorabila in zona Timisoara, meciul din etapa a cincea a Cupei Challenge dintre Timisoara Saracens si Stade Francais Paris de pe Stadionul Dan Paltinisanu, amanat in cursul zilei de sambata, nu se va mai disputa'', a anuntat forul continental pe site-ul sau oficial. 
''Lotul si conducerea echipei Stade Francais Paris revin in Franta'', a precizat EPCR, formatia fiind in drum spre Budapesta, de unde va zbura spre Hexagon. 
''Meciul din Grupa a cincea va fi supus unei analize care va avea inaintea etapei a sasea, iar EPCR nu va mai face comentarii pana nu va fi anuntata o decizie in acest caz'', a precizat European Professional Club Rugby. 
Meciul de pe Bega a fost amanat initial, din cauza terenului inghetat. 
''In urma consultarii dintre arbitrul Mike Adamson (Scotia) si ambele cluburi, conducerea echipei Stade Francais si-a exprimat opinia ca unele parti ale terenului de joc de pe stadionul 'Dan Paltinisanu' nu sunt potrivite pentru ca meciul sa aiba loc. Astfel, arbitrul a luat decizia de amanare a meciului'', anuntase initial EPCR. 
In meciul din tur, de la Paris, Stade Francais a invins cu 27-0. 
In celalalt meci al grupei de sambata, Edinburgh Rugby a invins-o neasteptat pe Harlequins, la Londra, cu 23-18. 
In clasamentul grupei a 5-a din Cupa Challenge, primul loc este ocupat de Edinburgh Rugby, cu 19 puncte, urmata de Harlequins, cu 18 puncte, Stade Francais, cu 11 puncte, si Timisoara Saracens, 0 puncte. 
In ultima etapa, Timisoara Saracens va juca in deplasare cu Edinburgh Rugby, pe 20 ianuarie. 
AGERPRES

budapesta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005229 (s)