News Flash:

Masuri speciale in judetul Arad, unde sunt in vigoare coduri portocalii de ploi si inundatii

13 Iunie 2016
983 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii la bistrita
Salvatorii din judetul Arad au luat masuri speciale pentru a preintampina posibile inundatii prognozate de catre meteorologi si hidrologi, iar la primariile din zonele vizate s-a constituit permanenta.
Toate efectivele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad sunt prealarmate pentru a fi disponibile in orice moment sa se prezinte in unitati, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"A fost suplimentat personalul prin aducerea grupei operative la unitate si prealarmat personalul din turele libere la toate subunitatile de interventie din judet. Prin ordin de prefect a fost introdusa permanenta la toate primariile din zonele posibil afectate", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, capitan George Plesca.
In judetul Arad sunt in vigoare in acest moment coduri portocalii de ploi si de inundatii.
Codul portocaliu de ploi anunta cantitati de apa ce pot depasi 35-40 litri/mp, frecvente descarcari electrice si fenomene asociate cum ar fi grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului.
Codul portocaliu de inundatii vizeaza Crisul Alb, amonte de Gurahont, si afluentii raului Mures Bazin Hidrologic, in zona, Radna, avertizarile fiind valabile pana luni 13 iunie ora 09.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)