News Flash:

Masuri impotriva coronavirusului la Aeroportul International Timisoara

28 Februarie 2020
578 Vizualizari | 0 Comentarii
Aeroport

Aeroportul International Timisoara intreprinde toate masurile de preventie pentru a tine sub control noul tip de coronavirus si vine in sprijinul pasagerilor care sosesc din zonele afectate din Italia. Vizate sunt, in primul rand, cele cu transfer prin aeroporturile din Milano-Bergamo si Treviso. Astfel, pe aeroportul Timisoara sunt instituite principalele masuri de precautie.

Pentru o mai buna informare a pasagerilor, dar si pentru o protectie sporita impotriva virsului, Aeroportul International Timisoara realizeaza distribuirea unor chestionare de evaluare si localizare individuale pentru a fi completate de pasagerii cu debarcare la Aeroportul Timisoara si imbarcare la aeroporturile Milano-Bergamo si Treviso, inca de la bordul aeronavelor. Personalul medical a fost dotat cu 5 scanere termice portabile, utilizate de cabinetul medical si Directia de Sanatate Publica pentru verificarea pasagerilor veniti din zonele de risc.

Atunci cand situatia o impune are loc instituirea unui flux separat pentru procesarea pasagerilor pe fluxul de sosiri externe, dar si realizarea dezinfectiei pe fluxul de intrare in tara, la intervale de timp regulate, a pardoselii, obiectelor sanitare, mobilierului.

La dispozitia cabinetului medical si a Directiei de Sanatate Publica a fost pusa la dispozitie o camera de izolare unde sunt verificati pasagerii sositi din zonele declarate de risc, de asemenea a avut loc punerea la dispozitie a unei facilitati de carantina, cu un numar de 8 paturi, dusuri, incalzire, bucatarie, pentru a fi utilizata la solicitarea Directiei de Sanatate Publica;

Planul de masuri si a Procedurii de prevenire si actiune in cazul potentialilor infectii cu noul coronavirus este reactualizat continuu.

Administratia Aeroportului Timisoara face apel la calmul pasagerilor si asigura de faptul ca sunt respectate toate masurile de siguranta ce se impun, pentru a sprijinii autoritatile din domeniul sanatatii oferind conditii de control medical la intrarea in tara.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006170 (s)