News Flash:

Masuri fara precedent la Beba Veche

18 Septembrie 2015
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
beba veche
Masuri fara precedent de paza la granita Romaniei, pentru valul de refugiati. Sute de forte de ordine au fost mobilizate la Beba Veche, in Timis, la frontiera cu Ungaria si Serbia, dupa ce maghiarii au anuntat ca vor sa ridice un gard si in dreptul tarii noastre. In plus, granita este monitorizata si din aer, un elicopter militar maghiar si unul de la Politia de Frontiera din Romania survoleaza in preajma granitei, informeaza Romania TV.
Dupa ce autoritatile de la Budapesta au inchis granita cu Serbia si au anuntat ridicarea unui gard intre Romania si Ungaria, in localitatea Beba Veche, acolo unde tara noastra se invecineaza cu Serbia si Ungaria, paza a fost sporita intens.
In acest moment, doua elicoptere, unul militar maghiar si unul roman al MAI, survoleaza fasia verde si se asigura ca in zona nu intra refugiati.
Pe de alta parte, a fost foarte mult suplimentat si numarul patrulelor si al agentilor de la Politia de Frontiera. Mai mult, in zona de frontiera au fost vazuti specialisti, topografi si ingineri maghiari. Acestia planifica traseul gardului.

granita romaniei serbia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004619 (s)