News Flash:

Masina infipta in asfaltul proaspat turnat pe o strada din Caransebes!

10 Iulie 2018
936 Vizualizari | 0 Comentarii
masina caransebes

O soferita din Caransebes a reusit sa incurce pentru cateva ore planurile societatii Hidroconstructia, executantul lucrarilor de introducere si modernizare a retelei de apa si canalizare din municipiul de pe Timis. 

Tanara, in timp ce se deplasa cu masina personala pe strada Cazarmii, poate din neatentie, poate dintr-o semnalizare necorespunzatoare din partea celor care executau lucrarile, a „plonjat” ieri cu autovehiculul direct in cimentul proaspat turnat pe o portiune mica de strada. Pozele cu masina intrata in betonul inca neintarit au devenit virale pe retelele de socializare.

Soferita ni se spune ca si-ar fi recunoscut vina, dovada fiind faptul ca nu a depus plangere la Politie impotriva societatii Hidroconstructia. Surse din cadrul Primariei Caransebes, care este beneficiarul lucrarii executate de Hidroconstructia, sustin ca femeia vorbea la telefon in momentul in care nu a observat indicatoarele de semnalizare a unui drum in lucru.

La o simpla vizita in zona Cazarmii la cateva ore de la producerea incidentului, am gasit zona imprejmuita cu banda de atentionare. Cu toate astea, pozele facute de martori ai incidentului, postate imediat dupa producerea acestuia, arata ca in acel moment zona cu pricina nu era imprejmuita asa cum ar fi fost normal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004518 (s)