News Flash:

Masina cazuta intr-un canal, in zona Uzinei de Apa din Timisoara. Soferul a fugit de la fata locului

8 August 2019
833 Vizualizari | 0 Comentarii

Incident in noaptea de marti spre miercuri, in zona Uzinei de Apa din Timisoara. Pompierii si politistii au fost chemati sa intervina dupa ce un conducator auto a pierdut controlul volanului si a cazut cu masina intr-un canal. Oamenii legii nu l-au mai gasit pe sofer la fata locului.

Incidentul s-a petrecut in noaptea de marti spre miercuri pe strada Uzinei din Timisoara, in zona Uzinei de Apa. Un conducator auto a pierdut controlul volanului si a ajuns cu autoturismul, un Opel Corsa, intr-un canal.

Cei de la ISU Banat au trimis la fata locului un echipaj SMURD, o autospeciala de descarcerare, sapte subofiteri si un ofiter. Spre locul incidentului a fost directionat si un echipaj de politie, care insa nu l-a mai gasit pe conducatorul auto acolo.

La fata locului mai era prezent doar un tanar care sustinea ca ar fi fost pasager in autoturism. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Oamenii legii incearca acum sa dea de urma soferului pentru a afla in ce conditii s-a produs accidentul si care a fost motivul pentru care acesta a plecat de la fata locului. Conducatorul auto are 24 de ore la dispozitie, conform legii, pentru a se prezenta la politie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005681 (s)