News Flash:

"Mascatii" din Timisoara au descins la mai multe persoane banuite de trafic de droguri de risc

12 Martie 2015
1529 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii si procurorii au facut, miercuri, 34 de perchezitii la locuintele unor persoane din Resita si Ploiesti, banuite de trafic de droguri de risc, un numar de 46 de suspecti fiind dusi la audieri.
Miercuri dimineata, politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti, ai Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin si de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara, impreuna cu procurori DIICOT, au facut 34 de perchezitii domiciliare, in municipiile Resita si Ploiesti, in cadrul unei actiuni comune pentru combaterea traficului de droguri de risc, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.
Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii sunt banuiti ca ar fi procurat importante cantitati de droguri de risc si de substante susceptibile a avea efecte psihoactive, care ar fi fost introduse ilegal in Romania, prin intermediul unor colete expediate din Spania, care ulterior ar fi fost comercializate.
De asemenea, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si procurorii DIICOT au facut investigatii in cazul a noua persoane banuite ca, din aprilie 2014 si pana in prezent, ar fi procurat si comercializat canabis, in municipiul Ploiesti, la pretul de 60 lei/gram.
In urma perchezitiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantitati de canabis, substante susceptibile a avea efecte psihoactive, rezina, grindere, cantare, ambalaje si telefoane mobile.

La sediile DIICOT - BT Caras-Severin si ST Ploiesti au fost conduse, in vederea audierii, 46 de persoane.
Actiunea a fost realizata cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin si al jandarmilor. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007784 (s)