News Flash:

Marturiile cutremuratoare ale calatorilor aflati in metrou cand Alina Ciucu a fost ucisa. „Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot…” Continuarea e infioratoare

15 Decembrie 2017
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
alina

Fiul unui jurnalist s-a aflat printre calatorii din trenul care lovit-o pe Alina Ciucu, tanara care a fost ucisa la metrou de Magdalena Serban.

Jurnalistul Adi Munteanu a marturisit ca fiul sau s-a aflat in garnitura de tren care a lovit-o pe Alina Ciucu, tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe sine de Magdalena Serban la statia Dristor 1, marti seara.

Imaginile video cu crima de la metrou sunt infioratoare. Marturiile calatorilor care s-au aflat in tren in momentul crimei sunt si ele cutremuratoare.

Fiul jurnalistului Adi Munteanu s-a aflat printre pasageri, iar ce a trait in acele momente iti da fiori reci pe sira spinarii.

„Intamplator, fiu-miu era chiar in primul vagon al trenului care a trecut peste fata aceea si mi-a zis ”Tata, s-a simtit cum a trecut trenul peste ea. S-a zguduit tot vagonul. A fost infiorator!”. Deci revin. Avem un sistem medical jalnic si lasam pe strazi multi oameni care ar trebui institutionalizati. Tipa asta din interviu pare haioasa la prima vedere, dar nu este de ras. Este periculoasa si ca ea sunt multi care circula pe strazi. Dementa de aseara merita sa circule libera pe strazi?”, a povestit jurnalistul Adi Munteanu.

Noi informatii apar despre Magdalena Serban, criminala de la metroul bucurestean. Prima sa victima, o fata care astepta metroul la statia Costin Georgian, a supravietuit pentru ca a opus rezistenta si s-a luptat efectiv pentru viata sa. La final, mai multi oameni le-au intrebat ce s-a intamplat, iar atacatoarea a inceput sa se victimizeze si sa spuna ca tanara i-a furat banii.

Episodul a fost povestit de tatal victimei, pentru Antena 3:

”Au sarit cativa cetateni: ”ce ai domnule cu ea? Ce s-a intamplat?” si ea ”nu, ca mi-a luat banii!”, ca sa se victimizeze. Si atunci cativa cetateni au intrebat-o (pe fata) daca i-a luat banii si ea a raspuns: ”nu va uitati cum arat eu si cum arata ea?”. O chestine tinereasca, na, cum spun ei acuma. Si ea (agresoarea) arata spre buzunarul ei si spunea: ”mi-a luat banii! Mi-a luat banii!”. Si repeta asa. Apoi a venit metroul, s-au deschis usile, persoanele alea au intrat in metrou si a urcat si fata de frica. Atunci a realizat ce s-a intamplat. A izbucnit in plans in vagonul metroului si a mers unde trebuia sa ajunga. Nu a ajutat-o nimeni, deci absolut nimeni. Nu a pus cineva mana pe ea sa-i spuna: ”ai nevoie de un pahar cu apa, sa chemam pe cineva sau sa sunam la 112?”. Agresoare a ramas pe peron. Ne-am uitat pe filmari cat am stat la Unirii acolo si agresoarea, foarte linistita, se deplasa pe mijlocul peronului catre iesire, cu telefonul la ureche. Si am auzit de la politie ca i-ar fi gasit scris in palma, cand au arestat-o, ”am facut-o, dar am confundat-o””.

Dupa acest incident, politia nu s-a miscat suficient de repede, astfel incat Magdalena Serban a apucat sa ajunga la statia Dristor si a impins pe sine o alta fata. De data aceasta, victima nu a mai avut noroc si si-a gasit sfarsitul sub metrou. Magdalena Serban este arestata pentru 30 de zile sub acuzatia de omor calificat si tentativa de omor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005784 (s)