News Flash:

Mars pentru viata, la Timisoara

27 Martie 2016
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
mars pentru viata
Sute de persoane au participat la Marșul pentru Viață de la Timișoara. Aproximativ 500 de participanți au fost prezenți la acest marș împotriva avortului și a căsătoriilor între persoane de același sex. S-au ținut discursuri, participanții s-au rugat, au cantat melodii religioase și au mărșăluit prin urbea de pe Bega cu diferite mesaje afișate pe pancarte.

Marșul pentru Viață în Timișoara a avut loc sâmbătă, 26 martie, fiind organizat de Asociația Darul Vieții, simultan cu marșurile care s-au desfășurat în alte orașe ale țării. Au participat culte, biserici și organizații creștine sub motto-ul: ”Pentru viață, pentru femeie, pentru familie!”.

În jurul orei 13, participanții la marș au plecat de la Biserica Sf. Maria Regina Păcii, situată în Parcul Carmen Sylva, după ce acolo au fost rostite discursuri și s-au cântat melodii. Însoțiți de fanfară, timișorenii au plecat pe Bd. M. Viteazul și s-au oprit la Catedrala Mitropolitană. Aici a fost rostită rugăciunea “Tatăl Nostru” și corurile au cântat. Următoarea oprire și ultima a fost în fața Parcului Copiilor, unde s-au rostit mesaje și s-au cântat imnuri. Manifestanții au purtat pancarte cu „Avortul oprește o inimă care bate”, „Mamă, eu te vreau! Tu mă vrei?” ori „Take my hand, not my life” (Ia-mă de mână, nu-mi lua viața).

„Acest marș pentru viață este unul care trebuie să sesizeze din nou societatea românească că ne aflăm în fața unui atac concentrat din partea acelora care consideră că anumite apucături, anumite preferințe de viață trebuie expuse în modul cât mai evident în spațiul public. Eu cred că și valorile de viață și tot ce înseamnă dreptul la viață trebuie să fie apărat în societate”, a spus senatorul, de Timiș Ben-Oni Ardelean, potrivit tion.ro.

Scopul primar al Marșului pentru Viață este chemarea la apărarea vieții pentru fiecare ființă umană, începând cu concepția până la moartea naturală și apărarea familiei și a căsătoriei naturale – o femeie și un bărbat deschiși darului vieții, care este cel mai bun ambient pentru dezvoltarea următoarei generații, spun organizatorii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006188 (s)