News Flash:

Marii sportivi isi iau ADIO de la unicul Cristian Topescu, cu momentele memorabile create de comentatorul sportiv

16 Mai 2018
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
poza topescu andreea raducan

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. El a fost adus de urgenta, in urma cu o saptamana, la Spitalul Elias, in urma unor complicatii cauzate de diabet, au anuntat reprezentantii unitatii sanitare. Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus joi in Studioul 2 al TVR, cei care doresc sa isi ia ramas bun putand sa mearga in intervalul 11.00-19.00.
Potrivit site-ului TVR, trupul marelui om de televiziune va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al TVR, iar cei care doresc sa isi ia ramas bun de la Cristian Topescu pot veni in intervalul 11.00-19.00.

"A aparut o propunere din partea Televiziunii Romane de a colabora pentru comentarii sportive si mi-am dat seama la un moment dat ca nu mai pot face fata pe doua fronturi - si sportiv de performanta si comentator la TVR. (...) Am optat pentru televiziune", isi amintea Cristian Topescu in urma cu doi ani, intr-unul dintre interviurile acordate Stirilor TVR.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Elias din Capitala, Silvius Negoita, decesul fostului comentator sportiv Cristian Topescu a survenit marti, in jurul ore 16.00, dupa ce pe parcursul zilei, starea sa s-a inrautatit.

Cristian Topescu a murit pe Sectia de Terapie Intensiva, el fiind internat in urma cu o saptamana din cauza unor complicatii provocate de diabet.

"Cristian George Topescu, in varsta de 81 de ani s-a internat marti, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare grava in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. Pe perioada internarii a beneficiat de monitorizare stricta si tratament in sectia de Terapie Intensiva. Decedeaza azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", potrivit unui anunt al Spitalului Elias din Capitala.

Fostul comentator sportiv suferea si de alte boli cronice.

Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind ales senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Gheorghe Hagi: Vocea lui Cristian Topescu va ramane vie si inconfundabila | VIDEO 

Marele fotbalist Gheorghe Hagi a transmis, marti, un mesaj de consoleante la moartea fostului comentator sportiv Cristian Topescu, precizand ca Romania pierde un om de o valoare imensa, un profesionist desavarsit si un patriot. 

"Romania pierde astazi un om de o valoare imensa, un profesionist desavarsit, un patriot. Vocea lui Cristian Topescu va ramane vie si inconfundabila. Odihneste-te in pace, Cristian Topescu!", a scris, pe pagina sa de Facebook, marele fotbalist Gheorghe Hagi.

Actualul manager al FC Viitorul a atasat mesajului si un clipulet in care Cristian Topescu ii comenteaza celebrul gol impotriva Argentinei de la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994.

Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a murit, marti, la varsta de 81 de ani. El a fost adus de urgenta, in urma cu o saptamana, la Spitalul Elias, in urma unor complicatii cauzate de diabet, au anuntat reprezentantii unitatii sanitare. Cristian Topescu avea 81 de ani si a fost comentator sportiv si politician, fiind ales senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Nadia Comaneci, despre cel care i-a comentat 10 de la Montreal: Va ramane mereu in inimile noastre | VIDEO 

"Astazi este o zi trista. Un om extraordinar care va ramane mereu in inimile noastre. Multumesc, Cristian pentru momentele minunate", a scris Nadia Comaneci pe Facebook dupa ce Cristian Topescu a decedat la varsta de 81 de ani.

Ivan Patzaichin: Cristian Topescu stia tot despre mine si despre sportul meu

Ivan Patzaichin, fost canoist roman, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara, a declarat, pentru Prosport, ca l-a cunoscut pe Cristian Topescu la Jocurile Olimpice din Munchen si l-a respectat de-a lungul carierei entru seriozitatea de care a dat dovada.

"Nu-mi vine sa cred, pleaca cei mai buni oameni din sport in ultimul timp. L-am cunoscut la Jocurile Olimpice din Munchen, era cu zambetul pe buze, stia tot despre mine si despre sportul meu. Apoi, m-a invitat in studioul Televiziunii Romane, imediat dupa Munchen, am facut un reportaj foarte interesant. De atunci, s-a legat o prietenie solida intre noi doi. Un adevarat profesionist, se documenta enorm inainte de o transmisiune. Ultima data ne-am intalnit acum mai putin de doua luni, era cu zambetul pe buze, asa cum era mereu, cu o vorba buna pentru fiecare", a declarat pentru ProSport legendarul Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic si mondial", a declarat Ivan Patzaichin, fost canoist roman, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara.

Andreea Raducan, despre Cristian Topescu: Mi-a insuflat hobby-ul pentru jurnalism

Multipla campioana Andreea Raducan, actual presedinte al FR de Gimnastica, a declarat, pentru ProSport, ca cel care i-a insuflat hobby-ul pentru jurnalism a fost Cristian Topescu, fostul comentator sportiv decedat marti la varsta de 81 de ani.


 

Galerie Video


cristian topescu gheorghe hagi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005158 (s)