News Flash:

Marian Vanghelie ramane dupa gratii

30 Aprilie 2015
1234 Vizualizari | 0 Comentarii
vanghelie
Marian Vanghelie va fi cercetat in continuare in arest, dupa ce ICCJ i-a respins cererea de inlocuire a masurii preventive, in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor lui Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a cerut Inaltei Curti de Casatie si Justitie inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar, solicitarea fiind respinsa ca nefondata de catre judecatorul de drepturi si libertati, care a judecat miercuri dosarul.
Decizia poate fi contestata tot la instanta suprema, care va solutiona definitiv cererea lui Marian Vanghelie, formulata in 22 aprilie.
Primarul suspendat al Sectorului 5 este in arest preventiv din 14 martie, in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.
Prefectul Capitalei, Nicolae Petrovan, a dispus, in 28 martie, suspendarea lui Marian Vanghelie din functia de primar al Sectorului 5, pe care o detine de 15 ani, dupa ce in 27 martie s-a decis definitiv arestarea preventiva a edilului.
In acelasi dosar este arestat preventiv, tot din 14 martie, si varul lui Vanghelie, Mircea-Sorin Niculae, asociat si administrator al mai multor societati comerciale, fiind acuzat de complicitate la luare de mita si de spalare de bani. De asemenea, soferul lui Vanghelie, Adrian Murgoci, directoarea Economat Sector 5, Laura Ciocan, si sotul acesteia, Sorin Ciocan, toti acuzati de favorizare a faptuitorului si marturie mincinoasa, sunt cercetati sub control judiciar.
Mediafax.ro 

marian vanghelie iccj marin dumitru mircea-sorin niculae
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006065 (s)