News Flash:

Marian Vanghelie, a fost RETINUT!

13 Martie 2015
1207 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost scos joi seara din sediul Directiei Nationala Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei dupa ce a fost retinut de procurori in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice.

La iesire din sediul DNA, Vanghelie a declarat : "E Romania denunturilor".

In dosar, au fost retinute alte patru persoane — apropiati ai edilului si rude ale acestuia.

Potrivit unor surse judiciare, Marian Vanghelie este acuzat ca percepea un "comision" de aproximativ 20% din valoarea contractelor incheiate de Primaria sectorului 5 si institutiile subordonate cu firmele controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, banii fiind incasati de edil prin intermediul unor persoane apropiate si al unor firme, inclusiv o societate administrata de partenera sa, Oana Niculescu-Mizil.

Valoarea totala a contractelor de executie a unor lucrari publice, incheiate din anul 2007 pana in prezent, se ridica la aproape doua miliarde de lei, au precizat sursele citate.

Marian Vanghelie, retinut de DNA (surse)

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost retinut joi seara de procurorii Directiei Nationala Anticoruptie in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Marian Vanghelie, adus la DNA

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost adus joi seara cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care s-au facut perchezitii timp de mai multe ore privind atribuirea ilegala de lucrari publice.

AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1082 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004535 (s)