News Flash:

Marian Oprisan a fost ACHITAT definitiv in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu

18 Decembrie 2015
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
marian oprisan
Seful Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a fost achitat, vineri, de Curtea de Apel Cluj, care a respins apelul procurorilor DNA, in dosarul in care acesta a fost acuzat de abuz in serviciu, utilizarea creditelor in alte scopuri, fals si uz de fals, sentinta fiind definitiva.
Mihai Suian, unul dintre avocatii lui Marian Oprisan, a declarat ca decizia instantei este corecta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Achitarea lui Marian Oprisan este definitiva. Decizia data de Curtea de Apel Cluj este una corecta, intr-un dosar care dura de prea mult timp. Curtea de Apel a respins ca nefondate toate apelurile declarate de DNA, de Ministerul de Finante, de Ministerul Dezvoltarii Regionale, astfel ca a ramas solutia primei instante de la Judecatoria Cluj-Napoca de achitare a lui Marian Oprisan", a declarat Suian.
Magistratii Curtii de Apel Cluj urmau sa pronunte, in 11 decembrie, la aproape zece ani de cand Oprisan a fost trimis in judecata, sentinta definitiva in procesul in care s-a judecat apelul DNA la decizia de achitare a sefului Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, data de Judecatoria Cluj-Napoca. Pronuntarea sentintei Curtii de Apel Cluj a fost insa amanata pentru 18 decembrie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005487 (s)