News Flash:

Marian Munteanu a colaborat cu Securitatea

17 Octombrie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
marian munteanu2
Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii va dovedi saptamana viitoare ca Marian Munteanu, care si-a depus candidatura la alegerile parlamentare, a scris cu mana lui toate documentele aflate in dosarul preluat din arhiva Securitatii, au declarat pentru evz.ro surse de incredere.

Saptamana aceasta, la CNSAS a sosit un document important care arunca in aer intreaga aparare a lui Marian Munteanu. Acesta a sustinut in repetate randuri, in mod public, ca nu a semnat nici un angajament cu Securitatea, ca nu a scris nimic despre studenti romani sau straini. Documentul sosit la CNSAS dovedeste insa contrariul, scrie evz.ro.

Potrivit unei analize grafologice, care va fi transmisa integral CNSAS in cursul saptamanii viitoare, rezultatul este fara echivoc. Marian Munteanu este indicat in aceasta analiza grafologica, ca fiind, fara nici un dubiu, autorul documentelor aflate la dosarul sau, a declarat o sursa, pentru evz.ro.

Analiza grafologica demonstreaza, prin planse de comparare a textelor scrise de Marian Munteanu in diverse perioade, ca recrutarea sa de catre Securitate s-a produs in martie 1988, ca a colaborat cu ofiterii de Securitate si ca toate documentele din dosarul sau de la CNSAS sunt scrise de mana lui.

cnsas marian munteanu analize grafologice recrutarea securitate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005669 (s)