News Flash:

Marian Godina, dat in judecata

14 Septembrie 2016
1298 Vizualizari | 0 Comentarii
marian godina
Marian Godina s-a ales cu un inedit cadou de ziua lui. Celebrul politist a fost dat in judecata de un poet dupa ce Godina i-ar fi batjocorit creatiile pe Facebook.

Dupa ce a devenit celebru cu ajutorul Facebook, acelasi site de socializare ii creeaza dureri de cap lui Marian Godina, cunoscutul politist de la Brasov. El a fost dat in judecata de un barbat din Pitesti dupa ce Godina a pus pe pagina sa de socializare cateva versuri dintr-o poezie controversata. Politistul a spus atunci ca persoana care le-a creat ,, nu pare prea sanatoasa” . Pe langa daunele pe care le cere, ,,victima”  i-a facut lui Godina si o plangere la IPJ Brasov. 

Politistul nu pare insa descurajat de actiunea din instanta si chiar continua sa-l ironizeze.

,,Omul, in loc sa fie recunoscator pentru ca i-am facut cunoscuta "creatia artistica", pe langa plangerea pe care mi-a facut-o la IPJ Brasov, are si pretentii in instanta, simtindu-se lezat ca am spus ca autorul versurilor "nu-mi pare sanatos."

Mai 'nea poetu', serios acum, am stat de ti-am mai citit din opera si tot la concluzia aia am ajuns: mie chiar nu-mi pari sanatos! Haide, fa print screen si la asta si mai baga doua-trei plangeri, poate o sa imi poti cere si mai multi bani. 

Pana atunci, las aici niste poezii de-ale mataluta, poate se gaseste vreo editura interesata sa iti publice vreun volum.

P.S. Vezi, acolo, in instanta, pe biroul judecatorilor, sa nu te apuce vreo pofta d-aia nastrusnica, asa cum descrii in poezie. :))  “  a scris Godina pe contul de socializare.

Dosarul a fost inregistrat la Judecatoria Pitesti, chiar pe data de 7 septembrie atunci cand Marian Godina a implinit 30 de ani. 

facebook marian godina politistul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005907 (s)