News Flash:

Mariah Carey, internata de urgenta in spital

4 Decembrie 2015
1333 Vizualizari | 0 Comentarii
mariah carey
Cantareata Mariah Carey a fost internata de urgenta in spital, din cauza unor probleme de sanatate.

Mariah Carey a ajuns in spital dupa ce a neglijat o problema de sanatate pentru a participa la un eveniment, conform unui angajament.

Mariah Carey a fost internata intr-o clinica din New York cu o deshidratare severa provocata de o gripa si a fost transportata cu o ambulanta la spital.

Mariah Carey, in varsta de 45 de ani, a participat, marti seara, in cartierul Soho, la lansarea Pier 1 Christmas Pop Up Storybook, o librarie temporara, deschisa doar pe perioada sarbatorilor de iarna. Desi incepuse sa resimta efectele gripei pe care o contractase cu zi inainte, artista "a fost o profesionista desavarsita", potrivit presei americane, si s-a achitat de obligatiile sale contractuale. Insa, in dimineata urmatoare, potrivit TMZ.com, Mariah Carey a devenit atat de deshidratata, incat asistenta ei a telefonat la numarul de urgente si a solicitat o ambulanta.

"S-a imbolnavit cu o zi inainte, dar a participat la evenimentul din seara trecuta si s-a achitat cat a putut de bine de obligatii", a declarat pentru revista People agentul de presa al artistei.

mariah carey internata gripa ambulanta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005127 (s)