News Flash:

Maria Sarapova s-a retras de la Indian Wells

4 Martie 2016
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova2
Sportiva din Rusia, aflata pe locul 7 WTA, s-a retras de la turneul din Statele Unite din cauza unei accidentari suferite la bratul stang si in urma careia nu s-a recuperat complet.
In varsta de 28 de ani, Maria Sarapova a participat la un singur turneu in acest an, ea oprindu-se in sferturi la Australian Open.
"Sunt foarte dezamagita ca nu pot participa la turneul de la Indian Wells. Am facut tot posibilul sa ma recuperez dupa accidentarea de la antebratul stang si am incercat sa fiu 100% din punct de vedere fizic pentru a lua startul la aceasta competitie, una dintre favoritele mele din circuit, fiind atat de aproape de resedinta mea din L.A. De-abia astept sa revin anul viitor", a declarat Sharapova, pentru site-ul oficial al competitiei.

Maria Sharapova a castigat de doua ori competitia de la Indian Wells, in 2006 si 2013, si a mai jucat si o finala, in 2012, pierduta in fata Victoriei Azarenka
"Suntem dezamagiti ca Maria nu va putea concura in acest an pentru ca este o sportiva redutabila si o favorita a tribunelor. Speram sa se recupereze cat mai repede si asteptam sa o avem alaturi de noi anul viitor", a adaugat directorul turneului, Raymond Moore.
In 2015 turneul de la Indian Wells a fost castigat de Simona Halep.

maria sarapova australian open maria sharapova indian wells
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)