News Flash:

Maria Sarapova, INTERVIU EXPLOZIV! "In ultimul an am baut mai mult decat in tot anii trecuti! Am avut intalniri cu mai multi bărbati..."

20 Martie 2017
1558 Vizualizari | 0 Comentarii
sarapova plaja2
Maria Sarapova e aproape de revenirea in circuitul WTA dupa suspendarea pentru dopaj primita in 2016, iar zilele acestea a acordat un interviu spectaculos revistei Vanity Fair, versiunea spaniola, in care a facut dezvaluiri din perioada in care a stat departe de tenis.
Rusoaica fost lider mondial e asteptata sa revina la finalul lunii aprilie, la turneul WTA de la Stuttgart, si spune ca nu e incercata de un sentiment de teama inaintea intoarcerii in circuit dupa un an si trei luni: "Nu ma tem ca voi esua in incercarea de a reveni. Daca mi-ar fi teama nu m-as mai intoarce. Nu va fi o dezamagire daca nu voi castiga un meci, in trecut am avut sute de succese", a spus Sarapova, pentru revista Vanity Fair inainte sa faca dezvaluiri "picante" despre viata extra tenis: "In ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o e, probabil, mai mare decat toata cantitatea din anii trecuti, iar asta s-a intamplat pentru ca am avut o altfel de viata sociala. Am avut intalniri cu mai multi barbati in aceasta perioada, nici macar nu mai stiam cum e. A fost ceva cu totul nou si mi-a placut", este confesiunea rusoaicei, potrivit Prosport.ro.
"Cantitatea de respect pe care o am pentru Serena este imensa"
De-a lungul ultimelor saptamani, mai multe staruri din ATP si WTA si-au exprimat public nemultumirea fata de wild-card-urile primite de Sarapova, inclusiv la turneul de la Stuttgart, dar atitudinea colegilor din circuit nu o deranjeaza prea tare pe rusoaica: "Am o viata dincolo de tenis, am o familie, prieteni si cu cat mai putin timp petrec in vestiar, cu atat am mai multa energie pentru ei. Sunt respectata pentru ce fac pe teren si asta are mai multa semnificatie pentru mine decat faptul ca spune cineva ca nu sunt foarte simpatica in vestiar cu colegele mele", a fostul lider mondial, care, mai apoi, s-a declarat nemultumita de modul in care lumea sportului priveste rivalitatea dintre ea si Serena Williams: "Din pacate, nu suntem vazute ca doua femei cu trecuturi diferite care si-au creat singure drumul. In schimb suntem comparate, la nivel de joc, castiguri, ceea ce este o prostie. Cantitatea de respect pe care o am pentru ea ca sportiva este imensa."

maria sarapova wta rusoaica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005426 (s)