News Flash:

Maria Constantin, vizitata la ceas de seara de impresarul insurat

10 Noiembrie 2017
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin schimbare radicala de look cum arata acum fosta sotie a lui marcel toader 477032

Cosmin Man, impresarul Mariei Constantin (31 de ani), a devenit umbra solistei, fiind vazuti impreuna atat la concerte, cat si in timpul liber. Cum multi ii banuiesc ca ar cam fi depasit granitele colaborarii profesionale, iata ca reporterii Click! au deja primele dovezi ca relatia dintre ei a devenit periculos de stransa. Luni, inainte de miezul noptii, cei doi au intrat, pe furis, la distanta de o ora, in blocul artistei.

Satula de scandalurile si de reprosurile sotului ei, Maria Constantin a parasit caminul conjugal in urma cu doua luni si a cerut divortul de Marcel Toader. Desi nu este inca o femeie libera in acte, iata ca solista se afiseaza la greu alaturi de impresarul ei, Cosmin Man, barbat insurat si tatal unei fetite in varsta de 9 ani. Gurile rele sustin ca cei doi ar fi mai mult decat colaboratori si, desi ei au negat mereu ca ar avea o relatie amoroasa, iata ca au aparut primele dovezi care trezesc suspiciuni. 

Luni seara, Cosmin Man a luat-o pe Maria Constantin de la un eveniment monden, cu masina personala, desi recent si cantareata si-a achizitionat propriul autoturism. S-au plimbat prin oras pret de 30 de minute, dupa care au poposit intr-o parcare intunecata si au stat de vorba in masina. Dupa 35 de minute, Maria deschide portiera si pleaca, nu inainte de a-i da barbatului o adresa, pe care acesta o introduce in telefon. Blondina a urcat la volanul Opel-ului ei, parcat in apropiere, demarand in tromba spre complexul rezidential in care locuieste, situat langa Autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Parea ca si-a luat la revedere de la Cosmin, insa iata ca lucrurile nu au stat deloc asa. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe barbat, in jurul orei 23.00, intrand in scara aceluiasi bloc in care Maria si-a inchiriat o garsoniera. N-a venit cu mana goala, ci cu o punga plina ochi cu mancare, luata de la un celebru supermarket. Un alt indiciu care ne pune pe ganduri e faptul ca Man si-a lasat masina la trei blocuri distanta, semn ca n-a vrut sa fie reperat in zona, si ca avea telecomanda de la bariera, dovada ca e familiarizat cu complexul. 

Pana la orele 1 dimineata, impresarul nu parasise incinta, semn ca n-a fost deloc o vizita-fulger. Contactat de Click!, barbatul s-a blocat cand a fost intrebat despre vizita nocturna in locuinta Mariei. A incercat totusi sa se dezvinovateasca: “Nu am stat atatea ore acolo. Am intrat la ea doar pentru cateva minute sa ii duc o plasa. Nu am ce sa va zic mai mult”. Impresarul nu este insa deloc un barbat liber: “Este casatorit, are o fetita de 9 ani, iar sotia lui lucreaza cu el la Etno TV”, ne marturisea la sfarsitul lunii septembrie Florin Burescu, designerul vestimentar care se ocupa de imaginea Mariei Constantin. 

Solista este pe val de cand a anuntat divortul de Marcel. A prins reclame la sandale si la rochii de seara, dar si la produse cosmetice, a defilat pe podium in diverse prezentari de moda si este invitata in toate emisiunile de divertisment. Iar ultimul videoclip a fost de-a dreptul incendiar, caci a filmat imbracata intr-o rochie sexy, pe sub care nu a purtat chilotei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013483 (s)