News Flash:

Marcel Toader, declaratii incendiare despre divortul de "Mirela" Constantin

1 Septembrie 2017
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader si maria
Marcel Toader raspunde acuzatiilor ca ar fi anuntat ca divorteaza doar pentru a face rost de bani.


El sustine ca nu are de gand sa profite din punct de vedere financiar de pe urma acestui subiect si, inca o data, ii spune Mariei Constantin: Mirela.




"Apel public



Observ ca un moment trist, urat si neplacut din viata mea a devenit un subiect de discutie si analiza personala pentru un anumit grup de sustinatori ai sotiei mele (inca). Pe site-ul personal de socializare al unuia dintre Ciracii Mirelei Constantin am fost acuzat ca eu am creat acest subiect in scopul obtinerii unui profit material si personal.


Dar cum proverbul "Hotul striga hotii"!!!! se confirma ca nu eu, ci ei obtin deja avantaje materiale in urma acestui subiect, fapt atat de mult asteptat din partea adversa.


Prin urmare, fac un Apel Public catre toate site-urile din Romania in special cancan.ro, SpyNews, WowBiz, catre toate televiziunile de profil (PRO Tv, KanalD, Antena 1) sa confirme sau sa infirme, cu probe, daca eu am avut vreo discutie, intalnire sau intentia de a semna vreun contract cu scopul obtinerii avantajelor materiale. De asemeni fac un Apel Public catre Cancan.ro sa iasa public si sa confirme sau sa infirme daca eu am fost autorul acestui subiect, sau cine a fost autorul acestei informatii aparute pe site-ul lor zilele trecute. Din cate observati, eu prefer sa tac...inca !

Va multumesc!", a scris Marcel Toader pe pagina sa de Facebook

marcel toader divorteaza mariei constantin apel public facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007874 (s)