News Flash:

"Marcel Toader dadea mancare la porci si umbla toata ziua prin canale"! Mama afaceristului face dezvaluiri fabuloase! Cand a aflat de divortul de Maria Constantin, femeia... a lesinat!

23 Septembrie 2017
1678 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader
Marcel Toader a fost zburdalnic de mic si asa a si ramas. Omul de afaceri are deja 6 divorturi la activ.

Marcel Toader s-a nascut in urma cu 54 de ani la Oltenita si a fost un copil-problema inca de mic. Mama lui, Radita Toader, a povestit pentru Kanal D ca Marcel pleca de acasa de dimineata pana seara si ca ii placea sa se joace in... canale. Este vorba despre canalele de irigatii, a explicat ulterior Marcel, care spune ca acest lucru se datora faptului ca iubea de mic apa. Ulterior, si-a transformat pasiunea pentru apa intr-o afacere in domeniul constructiei de piscine.


„Marcel era un baiat foarte zburdalnic si placut de toata lumea. Pleca de acasa dimineata si se intorcea seara. In toate canalele umbla, peste tot. Dar cand ii spuneam ca la ora X sa fie acasa, cand veneam eu de la munca il gaseam in pragul casei. Spunea: „Am fost cuminte, am dat la porci, am dat la rate, am spalat vasele in bucatatrie...” Eu il luam in brate si il iubeam”, a spus Radita Toader pentru Kanal D, in urma cu ceva timp.


marcel toader divorturi copil problema radita toader kanal d joace
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005898 (s)