News Flash:

Manifestatii tot mai violente in statul mexican Guerrero, dupa disparitia a 43 de studenti

13 Noiembrie 2014
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Profesori radicali mexicani au incendiat miercuri sediul Parlamentului statului mexican Guerrero (sud) si alte doua cladiri administrative, intensificand protestele dupa anuntul de saptamana trecuta ca cei 43 de studenti care au disparut la 26 septembrie au fost, probabil, ucisi, relateaza AFP.
Protestatarii au blocat luni, timp de mai multe ore, accesul pe aeroportul international Acapulco, provocand anularea a trei zboruri. Marti, ei au incendiat sediul partidului de guvernamant din capitala statului Guerrero, Chilpancigo, si l-au luat ostatic timp de mai multe ore pe numarul doi al politiei regionale.
Miercuri, un grup de aproximativ 150 de membri mai radicali ai unui sindicat al profesorilor, majoritatea mascati, a atacat si devastat sediul local al Ministerului Educatiei, care ulterior a fost incendiat, a constatat un fotograf al AFP.
In timp ce pompierii soseau la fata locului, manifestantii s-au indreptat apoi spre Parlamentul regional, adaugandu-li-se sute de profesori si studenti.

guerrero chilpancigo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006483 (s)