News Flash:

Managerul Spitalului Floreasca a fost demis

21 Aprilie 2016
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
cadariu2
Managerul Spitalului Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis de ministrul Sanatatii, pentru ca Sectia de Arsi nu este complet functionala.
Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat ca il demite pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, dr. Nicusor Louchi, acesta urmand sa fie inlocuit de doctorul medical Sorin Paun.
Principalul motiv il reprezinta faptul ca nici la aceasta ora Sectia de Arsi din cadrul Spitalului Floreasca nu este functionala in intregime.
"Sectia nu e complet operationala. Am avut destula rabdare trei luni de zile. In decembrie, dadeam un termen de trei luni. Chiar cred ca nu am fortat pe nimeni sa faca imposibilul. Asa mi s-a spus atunci ca in trei luni poate sa fie rezolvata problema'', a declarat ministrul Achimas-Cadariu, in urma unei vizite pe care a facut-o joi dimineata la Sectia de Arsi si unde nu a gasit pe nimeni din conducere la munca.
„Este absolut revoltator faptul ca nici in acest moment, daca Doamne fereste se intampla o nenorocire in Bucuresti sau in tara, acest bloc nu functioneaza la intreaga lui capacitate. Sunt banii bucurestenilor, sunt banii romanilor, romanii nu accepta sa se faca afirmatii care nu corespund cu realitatea. Nu am venit sa tai panglici si nu cred ca acesta este scopul de a anunta triumfalist realizari. Sunt lucruri normale, investitii pe care romanii le fac din banii lor bani fata de care suntem responsabili. Barocamera nu functioneaza nici in acest moment, personalul nu era la serviciu. L-am demis pe managerul institutiei”, a spus ministrul.
Achimas Cadariu a mai afirmat ca „din acest moment, domnul director medical Paun preia conducerea. Imi va transmite in cel mai scurt timp cand va fi functional acest bloc in totalitate. Ministerul Sanatatii a facut mari eforturi in ultima vreme prin prisma personalului, fiindca asta a fost principala problema — lipsa personalului, asta s-a spus. In paralel, era, sigur, problema unor aparate. Prin programul de la Banca Mondiala am reusit sa trimitem oameni la specializare in Franta”, a spus ministrul.
O alta neregula constatata de ministrul Sanatatii la Sectia de Arsi a fost chiar lipsa personalului de la munca, la doar o zi de la deschiderea oficiala a unitatii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005558 (s)