News Flash:

Mama fetei din Vaslui dezvaluie cum a convins-o Maruta sa apara in emisiunea sa

24 Iulie 2015
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
maruta cata
Mama fetei abuzate din Vaslui a fost sunata de membrul CNA Valentin Jucan pentru a da detalii despre modul in care cele doua femei au aparut la Pro TV in emisiunea La Maruta din 21 iulie, scrie paginademedia.
Forul a decis sa amane luarea unei decizii in acest caz intrucat au considerat ca in urma discutiei cu femeia respectiva au aparut noi informatii. Aceasta le-a povestit, prin telefonul dat pe speaker si pus in dreptul microfonului, ca echipa Pro TV i-ar fi promis ca va aparea numai 10 minute la TV si nu o ora si jumatate si ca va avea fata blurata, lucru care nu s-a intamplat. In plus aceasta a mai afirmat ca respectivele acorduri ar fi fost semnate dupa aparitia celor doua femei in emisiune.
Membrii CNA au sfatuit-o pe mama tinerei sa trimita, prin avocat, sub forma unei adrese la CNA toata declaratia pe care a facut-o verbal prin telefon.
In sedinta de ieri a CNA au fost prezenti trei reprezentanti din partea Pro TV, Adriana Papureanu, Andreea Retea, producator executiv La Maruta, si un reprezentant al departamentului juridic.
Acestia au explicat ca a existat un acord semnat din partea tinerei din Vaslui si a mamei sale pentru a aparea pe post, si ca au fost in legalitate. In timpul sedintei, Valentin Jucan, membru CNA a spus ca poate lua un punct de vedere din partea mamei fetei din Vaslui chiar in timpul sedintei, lucru contestat de unii membri, potrivit sursei citate.  Gandul.info

valentin jucan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004447 (s)