News Flash:

Mama a reusit sa scoata complet murdaria din covorul din sufragerie doar cu 2 ingrediente din casa - De cand tot cautam trucul si cand colo il stia ea

16 Noiembrie 2017
1160 Vizualizari | 0 Comentarii
covor

Imi plac foarte mult cainii, dar ca orice amator de caini pot confirma ca uneori ei pot fi destul de neindemanatici. Uneori patrupezii din familia noastra se pot bucura intr-atat de tare ca uita sa mearga la olita lor si isi fac treaba direct pe covor. Prima data cand s-a intamplat acest lucru, am mers la magazinul de animale si am cumparat o solutie speciala pentru curatare care era extrem de scumpa! A avut vreun efect? Da… dar a trebuit sa folosesc o treime din sticla ca sa scap de acele pete.
Din fericire am aflat o modalitate mult mai eficienta si accesibila! Aveti nevoie doar de doua ingrediente care se gasesc in casa fiecaruia: apa oxigenata, detergent de vase.

Amestecati cele doua ingrediente intr-un recipient si puteti incepe sa curatati!
Spalati petele cu solutie folosind o perie, apoi lasati sa actioneze aproximativ jumatate de ora.
 
Acum folositi prosoape de hartie pentru a absorbi umezeala fara a inlatura deplin solutia. Dupa ce s-a uscat, dati cu aspiratorul. Gata! Diferenta este vizibila!
 
Iata cum a fost inainte si cum este acum… uimitor! Ce truc minunat de curatare pentru a evita produsele scumpe si pline de chimicale.
Este foarte simplu, doar doua ingrediente si covorul este curat si improspatat!
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006006 (s)