News Flash:

Mai multi migranti au fost prinsi la granita Romaniei cu Serbia

8 Aprilie 2016
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Opt migranti au fost prinsi azi-noapte in vreme ce incercau sa intre ilegal in Romania. La granita cu Serbia, in sectorul Politiei de Frontiera Cruceni, persoanele au fost depistate si retinute de echipele trimise in teren de catre autoritati.
Oamenii legii i-au prins pe cei opt migranti din  Irak, Siria si Sri Lanka, insotiti de o calauza din Serbia. Urmeaza ca Inspectoratul General pentru Imigrari sa stabileasca ce se va intampla cu cele opt persoane care au incercat sa intre ilegal pe teritoriul Romaniei. Pe de alta parte, cetateanul sarb care avea rolul de calauza, va fi dus pentru audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis, el fiind retinut si acuzat pentru trafic de migranti.
Potrivit unui comunicat emis de autoritati, politistii de frontiera i-au observat pe migranti cu ajutorul sistemului de supraveghere pe timp de noapte. Persoanele straine au declarat  ca au oferit cate 1000 de euro de persoana unui alt cetatean sarb pentru a-i sprijini sa ajunga in Germania.
Cazul nu este singurul de acest gen petrecut in ultimele zile la granita de vest a tarii noastre. Va reamintim, la inceputul saptamanii, doi albanezi, un sirian si un irakian s-au ales cu dosare penale pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat, dupa ce au intrat ilegal in Romania.

tribunalul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005499 (s)