News Flash:

Mai multi hoti de telefoane mobile, prinsi de jandarmi

29 Ianuarie 2015
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru tineri cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani au sustras mai multe telefoane mobile de la elevii care locuiesc in internatul Colegului Silvic Timisoara. Se pare ca adolescentii nu aveau „bani de distractie”, asa ca au decis sa fure telefoanele pentru a le vinde. Cei patru nu s-au putut bucura prea mult de prada. Un elev cazat la internat i-a recunoscut si i-a dat pe mana autoritatilor.
Totul s-a petrecut marti dupa-amiaza, cand o patrula formata dintr-un jandarm si un politist au fost chemata la internatul Colegiului Silvic Timisoara. Acolo, unul dintre profesori le-a povestit cum patru barbati au patruns in cladire si au furat, din camere diferite, 5 telefoane mobile ce apartin elevilor cazati in internat.
„Pe timpul cercetarilor s-a prezentat un elev care era cazat in acelasi internat si care a sustinut ca ii cunoaste atat pe autorii furtului cat si locurile unde acestia pot fi de gasit. Impreuna cu martorul s-a procedat la verificarea si identificarea suspectilor acestia fiind depistati la adrese diferite, reusind sa se recupereze bunurile sustrase, apoi sa se restituie elevilor pagubiti. Faptuitorii M.L.D.M., M.D.I., M.I.D. si M.A.F., cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, au declarat cu seninatate ca nu aveau bani de distractie si urmau sa vanda telefoanele unor necunoscuti”, povestesc jandarmii.

patru tineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006267 (s)