News Flash:

Mai multe localitati din judetul Arad, fara apa!

15 Ianuarie 2017
1100 Vizualizari | 0 Comentarii
fara apa
Cinci localitati din judetul Arad nu sunt alimentate cu apa potabila in retele in momentul transmiterii acestei stiri, iar presiunea apei potabile din reteaua municipiului Arad este mai scazuta decat de obicei, din cauza avariilor aparute ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet.
Conducerea Companiei de Apa Arad spune ca sunt multe cazuri cand abonatii nici nu isi dau seama de faptul ca au piederi in retelele interioare, pentru ca au in continuare apa la robinete, cu presiune mai scazuta, dar in acelasi timp, ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet, au aparut curgeri suplimentare fie in zona contoarelor de apa, fie pe parcursul retelelor interioare.
In cinci localitati din judet alimentarea cu apa potabila este oprita de cateva ore.
"Toate echipele de interventie ale Companiei de Apa sunt mobilizate in teren inca de vineri seara. 10 echipe intervin in judet, in localitatile Masca, Galsa, Siria, Dud si Taut unde a fost intrerupta alimentarea cu apa in urma unei avarii", a anuntat, sambata seara, Compania de Apa Arad, apreciind ca reluarea alimentarii cu apa potabila a celor cinci localitati se va face in jurul orelor 20.00-21.00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)