News Flash:

MAE: Un roman a fost ranit in urma atacului de la München

22 Octombrie 2017
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen
Un roman a fost ranit in urma atacului de la Munchen si a primit ingrijiri medicale in regim ambulatoriu, a declarat, sambata, pentru Mediafax, Ministerul de Afaceri Externe.
“Consulatul General al Romaniei la Munchen urmareste indeaproape evenimentele legate de incidentul produs la data de 21 octombrie 2017, in orasul german Munchen, si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa autoritatile locale, in vederea obtinerii unor informatii cu privire la existenta unor cetateni romani printre persoanele afectate. Potrivit datelor comunicate de autoritatile locale, printre victimele incidentului se afla si un cetatean roman”, precizeaza Ministerul de Afaceri Externe, la solicitarea Mediafax.
Acesta a fost ranit usor si a primit ingrijiri medicale in regim ambulatoriu, potrivit sursei citate.
Consulatul General al Romaniei la Munchen mentine cazul in atentie si ramane in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara.
Presupusul autor al atacului comis in orasul german München este un german cunoscut cu antecendente penale si care probabil are probleme psihice, anunta Politia regionala, citata de revista Focus.
"Suspectul probabil are probleme psihice", a declarat seful Politiei din Munchen, Hubertus Andrä, precizand ca individul in varsta de 33 de ani are antecedente penale pentru furturi si agresiuni. Anchetatorii nu au stabilit inca motivul atacului.
Aproximativ 500 de agenti de politie au participat la operatiunea pentru capturarea suspectului.
"Nu mai exista niciun pericol iminent in orasul München", au dat asigurari autoritatile.
Persoanele ranite sunt sase barbati, o femeie si un copil in varsta de 12 ani, care au suferit plagi prin injunghiere sau lovire, precizeaza Politia, subliniind ca victimele au fost atacate la intamplare de individul in varsta de 33 de ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005159 (s)