News Flash:

Lugojul, in mare sarbatoare

8 Iulie 2016
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
60165491
Clubul de motociclisti Road Patrol MC, cu sprijinul Primariei Municipiului Lugoj, organizeaza vineri si sambata, cea de-a cincea-a editie a festivalului in aer liber „Rock pe 2 Roti”.
Evenimentul va avea loc la baza sportiva a fostului Liceu Agricol de pe Calea Timisorii – km3. Trupele participante din acest an sunt: Geko (Cluj-Napoca), Galadriel (Slovacia), Hungry For Heaven-tribute Ronnie James Dio (Cluj-Napoca), Sevy (Bulgaria), Bronx (Tg. Mures), Times of Need (Cluj-Napoca), Mist (Lugoj), Luna Amara (Cluj-Napoca), Iron Maidnem (Ungaria), Rampart (Bulgaria).
Sambata, in jurul orei 11, va avea loc parada vehiculelor pe doua roti, in colaborare cu organizatia „Lugojul pedaleaza”. Convoiul de motociclisti va pleca de la locul festivalului in frunte cu primarul Francisc Boldea, iar de la universitate li se vor alatura si biciclistii pe urmatorul traseu: primarie, Podul de Fier, catedrala, Mol, catedrala, str. Bucegi, Podul de Beton, universitate. Dupa aceea, participantii vor fi invitati la o tura de relaxare pe doua roti in imprejurimile Lugojului.
Atmosfera va deveni exploziva cu ajutorul Pyraessence Fireshow, care intre concerte ii vor incanta pe cei prezenti cu un spectacol pirotehnic. Ziua se va incheia cu concerte si cu extragerea castigatorului marelui premiu – o motocicleta de 750 cmc oferita la tombola de catre organizatori.
Sursa:Renasterea.ro

evenimentul geko galadriel slovacia hungry times need
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005766 (s)