News Flash:

Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei: "Nu m-am imbogatit din politica"

7 Martie 2016
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
orban
Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Capitalei, a declarat intr-un interviu, ca este pregatit sa se "lupte la alegeri in orice conditii". El promite bucurestenilor ca "va conduce Capitala cu mana si muschi de barbat, dar cu inima de femeie".

"In toata activitatea mea nu am fost niciodata subiectul, nu al unei anchete, a vreunei banuieli de implicare in vreo afacere decoruptie. Toata atitudinea mea publica a fost constanta: nu am mintit, nu am furat , nu am incercat sa pacalesc pe nimeni, nu am abuzat de functii, nu m-am imbogatit din politica", a declaratLudovic Orban intr-un interviu.

„Bucurestenii isi doresc un om corect, un om onest, un om cinstit si eu asa sunt si cariera mea de 25 de ani demonstreaza acest lucru", a mai spus candidatul PNL.

Ludovic Orban promite ca va conduce Capitala cu „mana si muschi de barbat, dar cu inima de femeie". Recumoaste ca nu este suficient si adauga ca peste „sensibilitate" vine si „o importanta experienta in administratie" la nivel local si central.

„Sunt pregatit sa ma lupt pentru Primaria Capitalei in orice conditii", spune Orban, admitand ca pana acum dreapta a castigat in fata PSD la Bucuresti in turul al doilea care acum nu exista. Tocmai din acest motiv, adauga el, „am incredere in locuitorii Bucurestiului ca au discernamantul necesar".

coruptie ludovic orban candidatul pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005035 (s)