News Flash:

Lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in avion

10 August 2018
815 Vizualizari | 0 Comentarii
avion

Indiferent daca iti place sa calatoresti mult sau o faci in scop de business, exista cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata in avion. Cativa doctori, terapeuti si experti in calatorii au scos in evidenta anumite actiuni de evitat. Iata care sunt acestea!

Ce nu ar trebui sa faci niciodata in avion?

1. Nu iti freca nasul

Avand in vedere ca avioanele sunt spatii inchise si destul de inguste, nu este deloc surprinzator sa vorbim despre importanta dezinfectarii fiecarui spatiu cu care vii in contact. Trebuie sa te asiguri ca iti speli in mod constant mainile, avand in vedere cat de des iti atingi fata. Bacteriile se raspandesc adesea cand iti atingi fata sau nasul, insa nu este recomandat sa transmiti germenii in jurul nasului si gurii, deoarece exista un contact direct cu secretiile.

2. Evita locul de langa culoar

Fie ca este in partea din fata sau din spate a avionului, in dreptul iesirilor de urgenta sau nu, fiecare persoana care a zburat vreodata are o preferinta pentru scaunul sau. Specialistii in sanatate ne recomanda sa evitam scaunul de langa culoar, daca putem alege. Scaunele acestea au o expunere mai mare la germeni, din cauza numarului mare de persoane care se plimba pe culoar. De asemenea, intri in contact cu mai multe persoane stand pe acest loc. Asa ca incearca sa stai pe scaunul de la geam.

3. Evita mersul la toaleta

Daca ai o urgenta, nu ai ce sa faci.

Dar daca poti astepta pana se termina zborul, medicii ne sugereaza sa evitam mersul la toaleta in avion. Toaletele din avioane sunt pline de germeni, chiar mai multi decat intr-o baie obisnuita. Acest lucru are loc din cauza uzului intens si a locurilor inghesuite. Cu toate ca nu avem intotdeauna posibilitatea de a astepta, mai ales in timpul unui zbor de lunga durata, o vizita la toaleta exact inainte de a te urca in avion este o idee buna. Iar cand aterizezi, poti merge repede la toaleta inainte de a-ti astepta bagajul.

4. Nu te descalta

Ai vazut vreodata persoane care se descalta in avion, deoarece isi doreau sa se simta mai confortabil, mai ales in timpul zborurilor lungi? Expertii ne sfatuiesc sa ramanem incaltati atunci cand zburam. Daca zbori catre o locatie tropicala si ai nevoie ca picioarele tale sa respire, poti purta papuci. In caz contrar, avionul nu este sufrageria ta, nimeni nu trebuie sa iti vada sosetele in care ai stat o zi intreaga. Poti impacheta o pereche de papuci in bagaj daca esti intr-o cursa lunga si simti nevoia sa fii mai confortabil pentru a putea dormi.

sursa: eva.ro


business avion avioanele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005547 (s)