News Flash:

Lucruri despre orgasm pe care nu le stiai

15 Noiembrie 2015
1302 Vizualizari | 0 Comentarii
orgasm mana

Sigmund Freud spunea ca orgasmul feminin este de doua feluri - clitoridian si vaginal. Insa, cativa zeci de ani mai tarziu, Alfred Kinsey l-a contrazis pe Freud spunand ca femeia poate ajunge la orgasm doar intr-un singur mod. Insa o grupare de feministe din Franta a categorisit placerea orgasmului in trei categorii: vaginal, clitoridian si ambele simultan.

Societatea contemporana a ajuns, intr-un fel sau altul, la un nivel de saturatie atunci cand vine vorba despre sex. Insa, pe langa aspectul sau comercial, sexul are si multe beneficii asupra sanatatii psihice si fizice, iar orgasmul este punctul culminant al acestei stari. Iata cateva lucruri despre orgasm pe care nu le stiai:

1. Placerea resimtita in urma orgasmului este resimtita in acelasi mod atat la barbati, cat si la femei.

2. Un barbat poate atinge punctul culminant intr-un interval cuprins intre 3 si 10 minute. In schimb, partea feminina are nevoie de 20 de minute.

3. Orgasmul barbatului este mai scurt decat cel al femeii, care poate resimti placerea pana la 30 de secunde.

4. Cuvantul orgasm provine din limba greaca, de la cuvantul orgasmos, care inseamna "a se umfla cu umiditate, dornic sa fie entuziasmat".

5. Nu conteaza ce marime sau grosime are penisul lui, vei avea aceleasi sanse de orgasm indiferent de aceste aspecte.

6. Cu cat inaintezi in varsta, cu atat orgasmul va fi mai putin intens. Ceea ce constituie un motiv in plus sa profiti in tinerete!

7. Te-ai intrebat vreodata de ce nu te poti controla sa te "strambi" in timpul unui orgasm? Ei bine, asta se intampla pentru ca in timpul orgasmului, partea creierului responsabila cu durerea se contopeste cu cea a placerii.

8. Orgasmul de dimineata, fara o stimulare externa, este generat de catre creier.

9. Orgasmul are nenumarate beneficii: contribuie la longevitate si imunitate si scade riscul cancerului si al bolilor cardiace.

10. Unul din trei barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 59 de ani sufera de ejaculare precoce.


orgasmul feminin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005881 (s)