News Flash:

Lucrari aproape finalizate pe strada Maresal Constantin Prezan din Timisoara

24 Noiembrie 2014
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile avanseaza pe strada Maresal Constantin Prezan (Lidia) din Timisoara, reprezentantii municipalitatii estimand ca in cateva saptamani se va termina in sfarsit cu santierul deschis in zona pentru reabilitarea retelei de canalizare. Cei de la Aquatim estimeaza ca asta s-ar putea intampla pana in 15 decembrie, daca vremea va fi favorabila. Oricum, autoritatile pregatesc o alta investitie: largirea la patru benzi a strazii Lidia!
Lucrarile Aquatim de reabilitare a retelei de canalizare au stagnat vreme de luni bune pe strada Maresal Constantin Prezan, dar autoritatile locale dau asigurari ca se va termina cu santierul pana sa se instaleze iarna.
„Merg foarte bine lucrarile, in doua-trei saptamani se vor finaliza. Se va realiza si asfaltarea, atat pe carosabil, cat si pe trotuar. Se repara practic tot ce s-a schimbat. Am inteles ca e o disfunctie si cu iluminatul, nu stiu de ce nu functioneaza de mai multa vreme… Lucrarile de canalizare au mers foarte bine de cand se ocupa firma actuala si in cel mult doua-trei saptamani va fi gata totul. Acolo s-a schimbat complet canalizarea, s-a lucrat la mare adancime si va fi totul acoperit”, a afirmat primarul Nicolae Robu.
Antreprenorul general este o firma spaniola, Lujan Construcciones, iar edilul-sef a explicat ca in derularea lucrarilor au fost implicati si cei de la ICIM Arad, dar societatea nu a facut fata, iar acum de santierul respectiv se ocupa o alta societate.
Reprezentantii Aquatim spun ca societatile care executa acum lucrari pe Lidia sunt Lujan Construcciones si Drumuri Municipale.
„Lujan s-a ocupat de partea de conducte, iar SDM se va ocupa de partea de refacere a zonelor afectate, impreuna cu Lujan. Pana marti se termina legaturile de conducte, pozarea lor, partea care tine de reteaua de canalizare. Pana in 15 decembrie, daca vremea va fi favorabila, se vor incheia si lucrarile la refacere a zonelor afectate, de readucere la starea initial”, ne-au declarat reprezentantii societatii Aquatim, scrie tion.ro.
Lucrarile de pe strada Maresal Constantin Prezan sunt finantate din fonduri europene, fiind cuprinse in proiectul Aquatim de extindere si modernizare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare din judetul Timis.
Oricum, odata terminate aceste lucrari, se pregatesc alte investitii. Autoritatile locale vorbesc despre largirea la patru benzi a strazii Maresal Constantin Prezan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)