News Flash:

Lovitura dura primita de Sebastian Ghita

4 Octombrie 2016
2241 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Sebastian Ghita are parte de mari probleme. Aflat in plin scandal cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, mogulul incaseaza o lovitura extrem de dura. Denuntul a fost trimis Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie de catre Cristinel Toader. Acesta descrie modul prin care Ghita, cercetat in mai multe dosare penale ale DNA, a reusit sa puna mana pe cea mai mare firma de panotaj din Ploiesti.

Cristinel Toader, fost director al Politiei Locale Ploiesti, povesteste in denunt cu lux de amanunte presiunea la care l-a supus deputatulSebastian Ghita prin fostul primar arestat Iulian Badescu, pentru a-si ceda pachetul majoritar de actiuni din firma de panotaj catre mogul. In prima faza, Iulian Badescu (care pe atunci era consilierul primarului Andrei Volosevici, vorbim de anul 2008), i-a sugerat sa cedeze 50% din firma in favoarea lui Sebastian Ghita, in caz contrar urmand sa fie scos de pe piata de publicitate, conform ziarulincomod.ro.

"DOMNULE PROCUROR SEF,

Subsemnatul Toader Cristinel, domiciliat in orasul Ploiesti, strada M****** nr,* ,va aduc la cunostinta urmatorul,

MEMORIU-DENUNT prin care va aduc la cunostinta urmatoarele:

Din 1998 desfasor si dezvolt activitatea de advertising, panotaj stradal. In anul 2006 am infiintat societatea ESROM ADVERTISING, fosta ESROM CIVITAS OUTDOR, avand ca obiect principal de activitate, publicitatea. La infiintare, asociati au fost persoane fizice care in timp si-au cesionat partile sociale* In anul 2009 cunosc faptul ca 50% din partile sociale ale SC ESROM au fost cesionate catre Grigore Madalina, reprezentanta lui Ghita Sebastian in urma discutiilor avute cu acesta in prezenta avocatului sau care s-a ocupat si de documentele de la Registrul Comertului, domnul avocat Adrian Anghel.

Grigore Madalina este sotia fratelui lui Chirila Sorin, imputernicitul lui Sebastian Ghita in diferite firme. Dupa campania din anul 2008, Iulian Badescu care la momentul respectiv era consilierul primarului Andrei Volosevici, mi¬a sugerat ca este bine sa vand o parte din actiuni catre Sebastian Ghita din partile sociale ale SC ESROM, mentionand ca are informatii ca daca nu fac acest lucru voi fi scos de pe piata de publicitate din Ploiesti, cunoscand faptul ca din pozitia pe care o avea Badescu Iulian de consilier al primarului in functie si apropiat a lui Sebastian Ghita intr-un moment de cumpana si presiune pshihica am acceptat varianta propusa cu gandul ca, "decat sa pierd tot mai bine pierd jumatate"

Precizez faptul ca la acel moment societatea avea un contract cu Primaria Ploiesti, incheiat in anul 2006, avand ca obiect folosirea domeniului public pentru amplasarea de panouri publicitare. Din anul 2009, dupa cesionare, asociatii societatii erau Grigore Madalina si o societate comerciala care imi apartinea. Administratori au fost Grigore Madalina din partea lui Ghita Sebastian si David Constantin din partea mea.

In anul 2012, in campania electorala de la alegerile locale, Ghita Sebastian si-a schimbat comportamentul fata de mine si impreuna cu Vlad Cosma m-au somat sa cedez si restul de actiuni. Precizez ca dupa alegerea primarului Iulian Badescu, in luna iunie 2012 am fost chemat la restaurantul BOCCACIO din Ploiesti, de catre Iulian Badescu, unde tandemul (...) si Ghita Sebastian m-au somat sa cesionez partile mele sociale prin interpusi, in caz contrar acest bussines va avea de suferit. Am fost foarte suparat de noua situatie creata. Primarul Iulian Badescu mi-a spus sa tac pentru ca rezolva el situatia.

Finalul discutiilor a fost ca eu am ramas cu 40% din societate restul fiind controlate de Ghita Sebastian prin Grigore Madalina si (...)

La alegerile parlamentare, societatea ESROM a sustinut financiar si material campania PSD-PIoiesti, prin productie publicitara si asigurarea meselor la grupuri organizate (15-20 de mese a cate 60-70 de persoane). Dupa anul 2012 s-au mai schimbat o data administratorii si actionarii de la SC ESROM, in societate intrand Liviu Uruc, reprezentant a lui Ghita Sebastian. (...) Uruc Liviu era administrator si asociat al SC AFFICHAGE ROMANIA conform datelor de la Registrul Comertului. Un procent de 50% din societatile EUROMEDIA si AFFICHAGE sunt controlate de catre Ghita Sebastian si (...). Precizez ca in cele doua societati numitii Liviu Uruc si (...) incepand din anul 2012 a incheiat mai multe contracte de inchiriere panouri publicitare catre SC AFFICHAGE si SC EUROMEDIA care la randul lor le inchiriau unor agentii de publicitate contra unor sume de bani. SC AFFICHAGE din anul 2012 luna iunie si pana in prezent nu a achitat facturile reprezentand chirie conform contractelor, desi au incasat de la agentiile de publicitate serviciile prestate, creand profit in societatile respective in detrimentul SC ESROM, intentionat producandu-i pierderi prin aceasta neplata aducand-o in situatia de faliment dupa care au inceput sa faca presiuni asupra mea sa cesionez si partile sociale sontra unor sume modice. Mentionez faptul ca (...) a facut un denunt mincinos la DNA, precum ca eu conduc aceasta societate fapt incompatibil cu pozitia de director la Politia Locala. Aceasta amenintare mi-a fost adusa in momentul in care am cerut sa se faca platile catre Esrom. Nu am dat curs amenintarii, am facut presiuni pentru a se face platile, asa din calitatea de asociat impreuna cu celalalt administrator, Constantin David, Amenintarea s-a confirmat, acesta facand un denunt in luna iulie 2015 la DNA Ploiesti, fapt adus la cunostinta si de Sebastian Ghita in momentul cand m-am intalnit cu aceasta si care mi-a comunicat sa semnez mai repede documentele de preluare totala a societatii de catre AFFICHAGE.

Mai mult, tot din anul 2012 am fost somat sa fiu de acord sa se incheie un contract cu Editura Prahova, prin care urma sa presteze diverse servicii facturate si achitate luna de luna pana in prezent in valoare de 1000 de euro plus TVA fara a fi prestat nici macar un singur serviciu. Platile se efectuau de catre administratorii firmei (Chirila Madalina, director, sotia lui Chirila Sorin, apropiat al lui Sebastian Ghita; plata online din contul BCR era realizata de catre ea) iar in cateva randuri am fost personal cu bani la sediul judetean al PSD (...)", a scris Toader in denunt. 


cristinel toader sebastian ghita iulian badescu panotaj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004930 (s)