News Flash:

Loteria bonurilor fiscale, luna iunie! Extragerea s-a incheiat

18 Iulie 2016
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
bonuri
Persoanele care au facut cumparaturi pe data de 13 iunie cu o valoare cuprinsa intre 678 lei si 678,99 lei pe un singur bon fiscal se pot numara printre castigatorii Loteriei bonurilor fiscale daca au pastrat dovada, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in mai a fost organizata duminica, in studioul TV al Loteriei Romane.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 13 iunie, in valoare de 678 lei.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N."Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse incepand de luni la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritoriala ANAF la care se depun bonurile fiscale castigatoare va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti. 

bonurile emise 13 iunie 678 lei anaf cnlr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005980 (s)