News Flash:

Liviu Dragnea va afla pe 15 mai sentina in dosarul "Frauda la referendum"

6 Mai 2015
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea1
Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 15 mai, pronuntarea sentintei in dosarul in care ministrul Liviu Dragnea si alte peste 70 de persoane sunt judecati pentru fraude la referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a incheiat in 22 aprilie discutiile in dosarul privind fraude la referendumul din 2012 si a stabilit sa pronunte sentinta in 6 mai in aceasta cauza, care se judeca de aproape un an si sase luni.
Miercuri, judecatorii instantei supreme au amanat pana in 15 mai pronuntarea deciziei in acest dosar, care nu va fi definitiva, ci va putea fi contestata la Completul de cinci judecatori al ICCJ.
Ministrul Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, spunea, marti, ca are emotii, dar este "absolut convins" de nevinovatia sa si crede ca nici instanta nu a identificat "vreo proba serioasa", ci doar afirmatii si deductii.
Intrebat ce va face daca va fi condamnat, Liviu Dragnea a spus: "Stiti bine ce voi face, numai ca n-am vrut sa raspund niciodata la intrebarea asta din superstitie. Raspunsul e inclus in intrebare, stiti bine ce voi face". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011088 (s)