News Flash:

Liviu Dragnea, la Timisoara, despre o demisie a lui Radulescu: Demisia de onoare nu se cere. Daca ai onoare, ti-o dai

18 Martie 2017
914 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea cotroceni 465x390

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că regretă faptul că a cedat în faţa organizaţiei Argeş şi a aprobat candidatura deputatului Cătălin Rădulescu, dar şi că “demisia de onoare nu se cere, dacă ai onoare, ţi-o dai”, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Timiş,dacă are o armă acasă şi dacă da, ce ar face cu ea, cu referire la cazul deputatului Cătălin Rădulescu, care a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

„Nu am armă acasă, nu am ce să vă răspund ce aş face cu ea. Nu este o regulă în PSD. Regret că a avut o astfel de atitudine colegul nostru şi poate regret şi faptul că am cedat în faţa organizaţiei Argeş de a semna candidatura dumealui pentru acest mandat de parlamentar”, a declarat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai afirmat că va propune “cel puţin” suspendarea lui Cătălin Rădulescu din calitatea de membru PSD pentru o perioadă determinată.

 


liviu dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005915 (s)