News Flash:

Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD

23 Iulie 2015
1153 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea21
Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, el fiind votat, miercuri, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al partidului, in defavoarea Rovanei Plumb. Potrivit unor surse, Dragnea a primit 65 de voturi, in timp ce Rovana Plumb doar 18. Dragnea si-a anuntat, oficial, candidatura pentru interimatul la sefia partidului cu doar o zi inaintea sedintei CExN.
Liviu Dragnea a declarat, imediat dupa vot, ca va veni cu un plan de actiune pentru redresarea partidului, iar Rovana Plumb va ramane presedintele Consiliului National si va conduce departamentele PSD. El a mai spus ca social-democratii vor face tot ce le sta in putinta ca Victor Ponta sa ramana premier, acesta fiind sustinut de toti membrii de partid.
Dragnea, care pana acum a ocupat functia de coordonator politic, a precizat ca a avut o discutie cu Gabriel Oprea, pe care l-a asigurat de colaborarea PSD si de faptul ca impreuna vor asigura guvernarea.
Intrebat in legatura cu faptul ca Ponta nu a votat, Dragnea a spus "pana la urma, este o solutie rabinica".
Victor Ponta a plecat de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD fara sa voteze, dupa ce a sustinut-o pe Rovana Plumb. Ponta a parasit sedinta, pe motiv ca avea o intalnire si se va intoarce.
UPDATE - Dragnea: Ponta ramane prietenul meu. Suntem o echipa care-l sprijina ferm
Noul sef interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, ca l-a onorat foarte mult sustinerea presedintelui de onoare Ion Iliescu, aratand ca Victor Ponta ramane prietenul sau si ca partidul va fi condus de o echipa care il va sprijini ferm pe Ponta.
"M-a onorat foarte mult sustinerea presedintelui Iliescu, a avut o argumentatie foarte solida si corecta, rationala. Rovana Plumb este presedinte al CN, domnul presedinte a spus ca noi sa facem o echipa. Preluarea interimara a atributiilor sa fie asumata de mine, ca am o oarecare experienta", a spus Dragnea, la finalul sedintei Comitetului Executiv National in care a fost ales presedinte interimar al formatiunii social-democrate.
El a aratat ca Victor Ponta ramane prietenul sau, chiar daca acesta si-a anuntat sustinerea pentru Rovana Plumb.
"Victor Ponta ramane prietenul meu, pe un prieten nu te poti supara. A fost optiunea lui Victor pe care o respect, dar Victor este prietenul meu. Categoric nu este un esec al lui Victor Ponta. Suntem in fata dumneavoastra ca o echipa care il sprijina in mod ferm pe Victor Ponta”, a adaugat Dragnea. Mediafax.ro

liviu dragnea comitetului executiv sedintei cexn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004640 (s)