News Flash:

Liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, in arest la domiciliu

18 Decembrie 2015
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
mircea govor
Instanta suprema a decis, joi, luarea masurii arestului la domiciliu in cazul presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, in dosarul in care este acuzat de santaj si interventii la persoane din conducerea ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la AJFP.
Judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de arestare preventiva a lui Mircea Govor si a dispus luarea masurii arestului la domiciliu.
Decizia nu este definitiva, ci poate fi contestata atat de vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, cat si de DNA, tot la instanta suprema.
In urma deciziei de joi, Mircea Govor va fi eliberat din Arestul Capitalei cand ii va expira ordonanta de retinere emisa miercuri de procurorii anticoruptie. Liderul PSD Satu Mare va fi plasat, de joi seara, in arest la domiciliu, avand de respectat mai multe obligatii dispuse de instanta in cadrul masurii preventive.
Presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, vicepresedinte al Consiliului Judetean, a fost retinut miercuri de procurorii DNA, dupa ce a fost ridicat de la locuinta sa din Satu Mare si dus la Directia Nationala Anticoruptie Bucuresti cu mandat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006575 (s)